Имейл

hlbg.com@gmail.com

Сифон за плоски душ-корита от HL

HL570 FlexBox е сифон за екстремно плоски душ-корита, осигуряващ двойна защита срещу щети от влага.

Съвременните душ-корита са вече с много малки височини над подовата настилка. За да се избегнат щети в подовата конструкция, причинени от течове под душ-коритото, се предвижда и полагане на хидроизолация. Въпросът е, как да се свърже сифонът както към душ-коритото, така и към хидроизолационния слой под него.

Иновативния сифон HL570 FlexBox решава точно този проблем. Предназначен е за екстремно плоски душ корита от емайлирана стомана, камък, акрил, композитни минерали или др. с отвор за оттичане Ø 90 мм.

FlexBox позволява безпроблемно да се поемат страничните отклонения до 40mm (плюс/минус 20mm) между тялото на сифона и центъра на отвора в душ-коритото. Осигурен e пълен достъп до канализационната тръба чрез изваждане на водния затвор на сифона, както и допълнителен контрол за евентуална влага под душ-коритото.

Предимствата на HL570 в резюме:
– водоплътно свързване на сифона не само към душ-коритото, но и към хидроизолацията под него;
– пълен достъп до канализационната тръба;
– допълнителен контрол за евентуална влага под душ-коритото;
– при монтажа на коритото се допускат странични отклонения до 40 мм.

Австрийската фирма HL е специализирана вече над 70 години само в областта на отводняването на сгради, жилищни, обществени и промишлени. Продуктите, предлагани от компанията, са сертифицирани по системата за качество ISO 9001 и се произвеждат по съществуващите евро-норми. Производството е позиционирано в Австрия и Германия и е ориентирано към европейския пазар.

Търговско представителство и Инфоцентър на HL Hutterer & Lechner Gmbh, Austria за България – HL.