Имейл

hlbg.com@gmail.com

Серия вградени сифони за пералня, сушилня, съдомиялна или умивалник в банята

По принцип всеки санитарен уред като пералня, сушилня, съдомиялна трябва да се свърже с отделен сифон към канализационната мрежа. Затова HL предлага поредица от сифони и различни комбинационни възможности.

Идеята е, че при добавяне на допълнителен уред няма нужда да се сменя целият сифон, а само вградената в него касета. Ако в бъдеще се наложи промяна на интериора, като вместо пералня трябва да се монтира умивалник, отново не се сменя целият сифон, а само касетата.

За разлика от традиционното свързване на умивалници и мивки, най-често за уреди се използва сифон, вграден в стената. Това дава няколко предимства: спестява се място, има по-добра визия и се намалява шума от протичащата вода.

В допълнение на това, HL сифоните за вграждане в стена осигуряват достъп до сифона през един ревизионен отвор. При Серията HL4000 сифонната касета може да се изважда за почистване или ревизия. Прозрачната задна стена на касетата улеснява зрителния контрол. Допълнително съществува свободен достъп до канализационната тръба за почистване.

Водоплътност 

Чрез използването на 2-К технологията за гумените уплътнители и О-пръстени при връзката между сифон и щуцера за маркуча се гарантира най-високата степен на водоплътност, даже и когато не е завита холендровата гайка. Това е важно, тъй като изпомпването на отпадните води причинява вибрации в областта на маркуча, които може да доведат до разхлабване на тази връзка.

Монтаж

Монтажът на сифона се извършва винаги вертикално.

За повече информация – Hutterer & Lechner